Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-23-2009, 04:12 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Bug on LE 7.4 and 8 related to 9019 and 9073 errors

Best of luck-
Reply With Quote
  #12  
Old 04-23-2009, 04:26 PM
gentilcopain gentilcopain is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Lightbulb Re: Bug on LE 7.4 and 8 related to 9019 and 9073 errors

I have an e-sata external disk. My book home edition (7200). I tried launching a big session from that. And..... It works !

It's a FAT 32 HD. It means I can playback but not record from protools on it.

Thus I will format it into NTSF.

I think this subject is almost resolved.

Thank you for everything.

E-sata works very well too

I will tell you soon if everything is ok.
Reply With Quote
  #13  
Old 04-23-2009, 04:29 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Bug on LE 7.4 and 8 related to 9019 and 9073 errors

Great.
I'm a big fan of esata too.
Reply With Quote
  #14  
Old 04-23-2009, 06:35 PM
gentilcopain gentilcopain is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Default Re: Bug on LE 7.4 and 8 related to 9019 and 9073 errors

Thank you !!!

Now it works very well.

I put my audio files on my e-sata f: drive (My book, 7200 mps). It was a fat32 and I converted it to a ntfs. (even if I think it was not necessary)

The only strange thing I can t explain is that my protools is stable now with 3 processors in settings. 4 processors make HF buffuring error. 3 is really stable.

Thus this is solved !
Reply With Quote
  #15  
Old 05-20-2010, 03:51 PM
gentilcopain gentilcopain is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Unhappy Re: Bug on LE 7.4 and 8 related to 9019 and 9073 errors

Few time ago the 9073 errors came back. I defragmented my disk but nothing. Now I bought on the same config a new HD velociraptor 10 000 bpm but there are more and more 9073 errors even using only 2 tracks without plug ins.

Help please
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE Errors 9019 & 9073 PT6.4 LE bobmiz Pro Tools SE and Essential (Win) 3 03-14-2013 01:18 PM
9073 and 9019 errors kevon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 18 02-23-2011 01:56 PM
5.3.1 DAE ERRORS -9019, -9073 charliebeans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-06-2005 01:08 PM
DAE Errors 9073 & 9019 shoalbilly Digidesign Hardware & Software 2 11-29-2004 10:07 AM
9019 and 9073 errors juice 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 06-03-2003 03:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com