Avid Pro Audio Community

Pro Tools 11 Information

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Troubleshooting, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Avid at NAB 2014








Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #371  
Old 04-10-2014, 11:52 PM
sberkley sberkley is offline
Soundness
 
Join Date: Apr 2014
Location: Sausalito, CA USA
Posts: 2
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

SoundSoap 3 is now available for ProTools 11 Mac - 64-bit Native AAX for noise reduction.

Easy enough for average consumers to use and doesn’t cost a fortune. With just a few simple controls, anyone can remove clicks and crackles, unwanted hiss, room noise, rumble, electrical hum, and other background noise from recordings — including digital video, analog cassette/tape recordings, vinyl LP recordings, digital audio workstation tracks and more.

Thank you!
Steve Berkley
Reply With Quote
  #372  
Old 04-11-2014, 02:17 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 5,274
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by sberkley View Post
SoundSoap 3 is now available for ProTools 11 Mac - 64-bit Native AAX for noise reduction.

Easy enough for average consumers to use and doesn’t cost a fortune. With just a few simple controls, anyone can remove clicks and crackles, unwanted hiss, room noise, rumble, electrical hum, and other background noise from recordings — including digital video, analog cassette/tape recordings, vinyl LP recordings, digital audio workstation tracks and more.

Thank you!
Steve Berkley
Nice to see someone purchased this s/w asset from Bias. Loved it on my PC when I ran Sonar. Now if they would just buy Peak I'd be happy.
__________________
Jack
27" mid 2011 iMac, 3.4 GHz quad core i7, 32 gig ram, OSX 10.8.5
2 TB internal drive, 2 TB Glyph GPT50 drive via Tbolt to FW800 for samples, 2 TB Glyph GPT50 FW800 drive for PT, 4 TB LaCie Tbolt drive backup

PT 10.3.8, PT 11.1.2, 11R for audio I/O, MOTU MTPAV USB

Any musicman691 postings on non-PT related sites are NOT me

NRA Life Member

Never sacrifice who you are just because someone has a problem with it
Qapla!
Reply With Quote
  #373  
Old 04-11-2014, 04:40 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 3,024
Default 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
Nice to see someone purchased this s/w asset from Bias. Loved it on my PC when I ran Sonar. Now if they would just buy Peak I'd be happy.

Fwiw, Steve Berkley founded BIAS (Berkley Integrated Audio Software)
__________________
James Cadwallader

"I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly."
-Winston Churchill
Reply With Quote
  #374  
Old Yesterday, 03:36 PM
conleec conleec is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles
Posts: 318
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

FWIW, Altiverb now works with Windows too, if somebody wants to update the first page.

http://www.audioease.com/Pages/Altiverb/download.php

Chris Conlee
Reply With Quote
  #375  
Old Yesterday, 03:56 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 2,943
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

SynthMaster 2.6 AAX64 bit Win and Mac

Works PERFECTLY

http://www.kv331audio.com

Best Regards
Christopher
__________________
-------------------------------------
Main Studio Room
MAC Pro Quad Core 32 GB RAM
MBPro Quad i7 16 GB 2 x SSD
PT HD11 & HD10 - Apollo Quad
Pro Tools HDN HD 8x8x8 i/o
Avid ICON D-Control ES 32


Production // Writing Room
Avid Artist Mix x 2
Avid Artist Control x 1
Avid Artist Transport x 1
-------------------------------------

South Side Music Group
WEBHOME
WE ARE HERE
SOUTHSIDEPUB
Reply With Quote
  #376  
Old Today, 08:15 AM
kv331 kv331 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ankara, Turkey
Posts: 206
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
SynthMaster 2.6 AAX64 bit Win and Mac

Works PERFECTLY

http://www.kv331audio.com

Best Regards
Christopher
Don't forget to mention SynthMaster Player FREE

YES, IT'S FREE :) comes with 200 factory presets and users can purchase our preset banks and use with it!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just installed Pro Tools 10. Neither native nor 3rd party plug-ins show up. YoMyEx Pro Tools 10 Discussion 12 04-17-2014 05:27 PM
How do I use third party plug-ins with Pro Tools 10 MogDog Pro Tools Software (Win) 5 01-09-2013 06:17 PM
Pro Tools 9 3rd Party Plug ins Elephent Pro Tools Software (Mac) 2 12-10-2010 01:32 PM
loading Thrid Party Plug ins in Pro Tools M-Powered v 7.1.1. isaac12002cn Pro Tools M-Powered (Win) 11 03-16-2007 11:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com