Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2018, 06:40 AM
bra_ma bra_ma is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: italy
Posts: 2
Default I keep getting this error

I'm guessing this was caused by the fact that I was using PT with an external audio interface and then launching the software when it was unplugged.
I've tried holding N at the launch but it crash instead of opening the playback engine window. The error I get is the one below.
Any help?
Thanks

Could not complete your request because Assertion in "/Volumes/Development/218077/ProTools/AAE/Source/AAX/CFicAAXWidget.cpp", line 822.

(Use the Copy button to copy this message to the clipboard.).
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2018, 07:25 AM
Richard901 Richard901 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 452
Default Re: I keep getting this error

This might help:

http://avid.force.com/pkb/articles/e...t-cpp-line-822
__________________
High Sierra 10.13.6
Pro Tools 2018.7.0
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2018, 07:53 AM
bra_ma bra_ma is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: italy
Posts: 2
Default Re: I keep getting this error

Quote:
Originally Posted by Richard901 View Post
thanks so much, fixed it by resetting the I/O from Utilities!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-07-2018, 08:09 AM
Richard901 Richard901 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 452
Default Re: I keep getting this error

Quote:
Originally Posted by bra_ma View Post
thanks so much, fixed it by resetting the I/O from Utilities!
Great!!!
Glad you got it working.
__________________
High Sierra 10.13.6
Pro Tools 2018.7.0
Reply With Quote
  #5  
Old 04-07-2018, 01:37 PM
chrismeraz chrismeraz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 300
Default Re: I keep getting this error

Quote:
Originally Posted by bra_ma View Post
thanks so much, fixed it by resetting the I/O from Utilities!
I have the same problem. How did you fix the IO if the session isn't open? Whenever I try to change the IO, I just get another error.
__________________
Apollo on Thunderbolt 3
Pro Tools Native 2018
i7 8700K, 32GB RAM
Windows 10
Reply With Quote
  #6  
Old 09-14-2018, 12:11 PM
MindDead's Avatar
MindDead MindDead is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 172
Default Re: I keep getting this error

Could not complete your request because Assertion in "E:\ Code\ 223110\ ProTools\ AAE\ Source\ AAX\ CFicAAXWidget.cpp", line 851.


I keep getting this error too! PT's is useless.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 activation error-licensing service not running error message Seismic Sound Pro Tools Software (Win) 5 03-23-2015 06:35 AM
Pro Tools 9 Playback Error Lead to DAE Error 743 Which Lead to A CPU Overload Error EricMulhern Pro Tools Software (Mac) 1 11-20-2011 06:39 PM
Scorch store transaction error. You succesfully paid for this score but an error..... deepfriedpizzainbatter Avid Scorch (iOS) Forum 9 11-07-2011 07:08 AM
Error type 10,address error ,illegal error, buss error ,illegal instruction KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2003 12:21 PM
Buss error,Address error,ilegal instruction,error type 10 KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-08-2003 06:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com