Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2009, 12:43 PM
lawdaproducer lawdaproducer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default Aux track routing to audio track not working

I am trying to print audio from Abelton Live which I have routed to PT via Auxillary tracks. As outlined in video demonstation on Youtube, I've done the following

Set up rewire tracks:
1. created aux tracks
2. assigned Ableton Live plugin

Set up Ableton live:
1. launched Ableton Live
2. choose rewire as output
3. assigned each track in Live to a bus channel

Assigned Abelton Live signal to individual aux tracks in Pro Tools:
1. assigned the Live track to individual aux tracks in Pro Tools by selecting the desired rewire bus channel in the ableton live rewire plug-in window.

In Pro Tools, Assigned the Aux track output to a bus and the Audio Track input to the assigned aux bus output.

ex. Aux Track (output = bus 1/2) Audio Track (input = bus 1/2)

Press record enable on audio track.

result - No signal routed from the aux track to the audio track.

note: Signal is coming through via rewire.

Has anyone experienced this and have a solution on how to fix?

Thanks,
Law Daproducer
Reply With Quote
  #2  
Old 12-29-2009, 12:56 PM
lawdaproducer lawdaproducer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default Re: Aux track routing to audio track not working

NEVERMIND.........
I just discovered that PT will not allow you to monitor the audio input during playback. I actually had to record the signal. Hmm that doesn't make any sense!!!! Is there some type of setting that I need to adjust that will allow me to actually monitor before I record?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hybrid midi track to audio track via bus send is not working joshfrog94 Tips & Tricks 1 11-02-2010 07:46 PM
MIDI track routing to Aux track quick question Mason00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 09-28-2006 08:30 AM
Routing Reason to a PT audio track Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 02-14-2004 06:11 PM
routing audio to a track soca007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 07-14-2002 08:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com