Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-15-2019, 05:39 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,586
Default Eucontrol Icon at dock

Hi !

Is there any way to disable the eucontrol icon from Mac Dock/bar ? I found a guide on google by tweaking the .plist file but the parameter no longer works . Any idea ?

Thanks
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2019, 08:04 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,122
Default Re: Eucontrol Icon at dock

I'm not sure what you are trying to achieve ? Are you trying to undock it ? Or are you trying to not have the App auto run ?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2019, 08:20 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,586
Default Re: Eucontrol Icon at dock

Hi eddie yes undocking . Not to have the icon in the dock . ( hide icon option )

Thanks
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #4  
Old 08-16-2019, 08:43 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,122
Default Re: Eucontrol Icon at dock

Click and hold on a dock icon to display its menu.
Select Options
Select Remove From Dock (If you want to remove a Folder icon, hold down the Control key and then click and hold its icon to see it’s menu.)
Reply With Quote
  #5  
Old 08-16-2019, 09:17 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,586
Default Re: Eucontrol Icon at dock

Ok thanks if i do that i got the eucon menu . Dont see "option" in the menu . Sending attachemnt .
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #6  
Old 08-16-2019, 09:23 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,122
Default Re: Eucontrol Icon at dock

That's not the Dock, its the notification area. If you don't want EuControl running then deselect it in the auto launch options
Reply With Quote
  #7  
Old 08-16-2019, 09:48 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,586
Default Re: Eucontrol Icon at dock

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
That's not the Dock, its the notification area. If you don't want EuControl running then deselect it in the auto launch options
You rigth and sorry ! I mean in the notification bar . I know is more a esthetic thing but it would be nice to have it on the background without it in the bar . Or at least the option . Is that possible ?
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #8  
Old 08-16-2019, 09:52 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,122
Default Re: Eucontrol Icon at dock

but then how would you access the settings etc
Reply With Quote
  #9  
Old 08-16-2019, 09:57 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,586
Default Re: Eucontrol Icon at dock

Well it still can be lauched by the application folder right ? Right now im running the paragaon NTFS that it comes with an icon too . It have an option to remove the icon from the bar but the app still running . If you want to access the settings one can just type the name in the search box and open the app . Not shure if it is applicable on eucon app tho .
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dock PT icon hangs onepercentfree macOS 0 08-28-2011 11:35 AM
HELP! accidentally dumped my Pro Tools icon from the dock GMP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-13-2010 04:36 AM
OSX 10.4 ProTools LE 7.3 Launch Failure/Bouncing Icon on Dock JohnColtrane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-29-2008 12:22 PM
ProTools aqua icon for dock! 8trackmac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-19-2003 01:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com