Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2016, 12:33 PM
Chromefree Chromefree is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Setauket, NY
Posts: 83
Default Artist Mix and PT HD 10

Anyone know if Artist Mix works with PT HD 10?

Thanks in advance
__________________
__________________________________________
Pro Tools HD 2 TDM System, Digidesign 96i i/o interface, Magma Expansion Box with 1-HD Core card, 1-HD Accel card
Pro Tools 10.3.8.378

Mac Pro 2x2.4 GHz 6-Core Intel Xeon
32 GB ram, 250 GB Samsung 840 Pro SSD sytem drive
1TB WD Media drive
OS 10.8.5
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2016, 01:13 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,830
Default Re: Artist Mix and PT HD 10

Yes it works as it should, all Artist units works in PT10 and 10HD
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2016, 04:48 PM
Chromefree Chromefree is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Setauket, NY
Posts: 83
Default Re: Artist Mix and PT HD 10

Thank you Christopher,

I could not find compatibility confirmation anywhere on the Avid site.

- Peter
__________________
__________________________________________
Pro Tools HD 2 TDM System, Digidesign 96i i/o interface, Magma Expansion Box with 1-HD Core card, 1-HD Accel card
Pro Tools 10.3.8.378

Mac Pro 2x2.4 GHz 6-Core Intel Xeon
32 GB ram, 250 GB Samsung 840 Pro SSD sytem drive
1TB WD Media drive
OS 10.8.5
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2016, 12:04 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,830
Default Re: Artist Mix and PT HD 10

You are welcome

Make sure you install the last Eucon version for your system so you don't have issues due to compatibility.

You can see that on the Eucon download page where the Eufon versions are posted for download

Let us know if you have any issues and we will do what we can to help you.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX1, 8x8x8 I/O, Artist Mix, Artist Transport, AAX DSP plugs ArKay99 Buy & Sell 8 03-22-2015 01:12 PM
FT: Your Artist Mix for My Artist Control? 73* Buy & Sell 0 07-25-2013 09:05 AM
Touching Artist Transport Freezes Up Artist Control in Logic sonofmack Artist Series 1 03-13-2013 08:22 PM
Artist Mix + Artist Transport soundsled Artist Series 1 09-06-2012 09:17 AM
Using Artist Control with Artist Transport? GrievousAngel Windows 2 03-14-2012 03:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com