Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2014, 01:54 PM
redsixmix redsixmix is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: UK
Posts: 8
Default No video out to Blackmagic intensity pro

I'm running a mid-2010 MacPro with 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon, 40GB RAM HDX-2. OSX 10.8.4. 32 fader D-Control. PT10 works fine selecting "Video out PCIE" but if I launch the same session in PT11 I get nothing on the Blackmagic-fed screen. I've re-installed Blackmagic drivers, restarted, all the usual stuff but still nothing. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2014, 10:20 PM
connor@@vid's Avatar
connor@@vid connor@@vid is offline
Avid
 
Join Date: May 2013
Location: Bay Area, CA
Posts: 98
Default Re: No video out to Blackmagic intensity pro

Hello,

Did you install the Avid codecs included in the PT11 installer disc image? Also what is the codec of the video you are trying to output?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-16-2014, 12:14 AM
redsixmix redsixmix is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: UK
Posts: 8
Default Re: No video out to Blackmagic intensity pro

Everything is installed - and re-installed. This particular project is Prores. What's frustrating is that at the third attempt, and with nothing else changing, following another complete shut-down and re-boot it suddenly works. Project opens with crappy pixelated video on screen every time so I have to click on output settings and correct it - annoying as it's a really good quality 1080 picture.

I wonder what surprises lurk next...
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2014, 11:02 AM
connor@@vid's Avatar
connor@@vid connor@@vid is offline
Avid
 
Join Date: May 2013
Location: Bay Area, CA
Posts: 98
Default Re: No video out to Blackmagic intensity pro

Hello,

I'm sorry this file is giving you so much trouble and inconsistency. Is the video file exported from Final Cut Pro 7, Apple ProRes 422? We have taken reports of ProRes 422 videos coming directly out of FCP7 having issues in 11. Can you provide me as many details about the video file as you have? Origin, container/wrapper, resolution, frame rate, etc.. So we can try to reproduce? Are videos with other codecs and wrappers giving you the same trouble?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blackmagic Intensity Shuttle USB3 compatible with protools video? Dolly Post - Surround - Video 3 08-30-2014 08:42 AM
No video out to blackmagic intensity pro PT11 redsixmix Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 03-23-2014 04:40 PM
Blackmagic Intensity Video Offset Question Nathan W. Post - Surround - Video 1 05-11-2010 11:37 AM
Solved! Rough video from the Blackmagic intensity lode Post - Surround - Video 3 06-24-2009 12:50 AM
Blackmagic Intensity with PPC? Anyone? Dolly Post - Surround - Video 4 04-16-2009 09:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com