Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2011, 01:56 PM
Ale Ale is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Germany
Posts: 586
Default Dear Avid customer support! Would you please answer my both avid support cases

Sorry for dusturbing this forum.

ALL DELETED
__________________
2x PT HD Native 2018.12 /6/12-Core Westmere/ 48 GB / OS 10.12.6 / 96 I/O / 192 I/O / Omni / BM Intensity Pro (Driver 10.4.3)
1x PT HD Native 2018.7 / MacMini Server late2011 / 16 GB / OS 10.13.6 / 002


www.tonstudio-gress.de

www.facebook.com/TonstudioGress
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Customer Support Calum0405 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 27 09-02-2013 07:25 AM
Installing HDX 10.1 - Thumbs up for Avid Customer Support stargazer macOS 2 12-29-2011 10:44 AM
Does anyone have experience with buying an avid customer support ticket? Big Crouton General Discussion 8 01-12-2011 09:08 AM
Does anyone have experience with buying an avid customer support ticket? Big Crouton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-09-2010 02:36 PM
Structure registration problems - Very very very bad Avid Customer Support otobot Virtual Instruments 16 07-27-2009 08:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com