Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2015, 07:09 PM
briaboy briaboy is online now
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 339
Default Old RTAS/DPM plugins - delete?

Now that I've moved to PT11 (maybe 2 at some point in the future), should I delete all my old RTAS/dpm plugins?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2015, 08:58 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,888
Default Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?

Doesn't matter, PT11 and later will not take a look at that folder. You can if you want to, but it doesn't matter if you didn't
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-17-2015, 06:03 AM
briaboy briaboy is online now
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 339
Default Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?

Thanks, just wanted to be sure....!

bb
Reply With Quote
  #4  
Old 08-17-2015, 09:30 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,808
Default Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?

My 2 cents(and please take it that way) With such a major update, the ultimate and best scenario would be to do a fresh load of everything on a fresh drive. That would eliminate any and all "old" stuff
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 08-17-2015, 09:47 AM
briaboy briaboy is online now
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 339
Default Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?

Yes, I've done that, only got the old RTAS/dpms left on my system now. I will delete these and then all should be fresh and new!

Thanks!

bb
Reply With Quote
  #6  
Old 08-17-2015, 10:10 AM
V5V's Avatar
V5V V5V is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver
Posts: 542
Default Re: Old RTAS/DPM plugins - delete?

Quote:
Originally Posted by briaboy View Post
Yes, I've done that, only got the old RTAS/dpms left on my system now.
??? If you did a fresh install on a fresh drive, how did the old stuff get on there?
__________________
Lorin Schultz
V5V Audio
Vancouver, BC Canada
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Delete plugins at startup carnology 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-20-2007 10:49 PM
How to delete unused plugins? Froonzie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-13-2005 08:09 PM
Delete plugins, digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-02-2004 04:51 PM
Which plugins to delete? Mike D. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-23-2003 04:00 PM
how to delete plugins? digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-12-2003 02:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com