Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2020, 05:36 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 215
Default If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

Just cleaning things up a bit.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2020, 05:41 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,265
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

You sure should have the latest version of Pete Gates PT Prefs compatible with your OS version.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2020, 06:10 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 215
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

I have V 2.5
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2020, 06:27 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,265
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

Quote:
Originally Posted by Ty Ford View Post
I have V 2.5
No you don't. The latest version of PT Prefs is 1.7.3.

http://petegates.com/pg-pt-prefs.html
Reply With Quote
  #5  
Old 08-05-2020, 01:32 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 215
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app



Sorry, what version?
Reply With Quote
  #6  
Old 08-05-2020, 03:40 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,725
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

Not required or part of the Pro Tools install. I think it was an old util created by a user, see https://duc.avid.com/showthread.php?t=335540
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 08-05-2020, 03:42 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,265
Default Re: If I have PT 11, do I need PT Pref and Database Helper.app

Oh I see the confusion now. All I was trying to say, is all you should have on your system is Pete Gates PT Prefs utility. Super useful.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools pref and database helper buckccs macOS 1 01-30-2011 01:00 PM
I need beta tester for ProTools Pref and Database Helper JC925602 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 06-22-2009 01:04 PM
I need beta tester for ProTools Pref and Database Helper JC925602 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-22-2009 01:03 PM
I need beta tester for ProTools Pref and Database Helper JC925602 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-22-2009 11:04 AM
PT Pref and Database Helper - OK with 8.0? Richard901 General Discussion 3 06-11-2009 11:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com