Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2012, 01:04 PM
beasleymusic beasleymusic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: United States
Posts: 14
Default Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why?

Hello,

The other day I bought a software that required me to download the license to an iLok. While I was getting the license for my purchased software, I noticed that I had a Pro Tools HD 10 license available in my account. I have never asked for a trial or purchased HD 10 so I'm just wondering why it's there and if I can use it? I run Pro Tools MP 8 so maybe I'm eligable for an upgrade? I don't know, this may be a long shot and a stupid question but I'm just wondering if anyone can shed some light on why I have a PT HD10 license in my account when I didn't order one and if it will work!

Thanks!

- Will
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2012, 06:02 PM
Touchwood Studios Touchwood Studios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 868
Default Re: Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why?

your ilok history will show what ilok account it came from - looks like someone made a mistake and sent it to the wrong ilok account you can delete it from your download list if you don't want it
Reply With Quote
  #3  
Old 10-29-2012, 04:18 AM
txrx txrx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Malaysia
Posts: 112
Default Re: Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why?

donate to Africa :-
Reply With Quote
  #4  
Old 10-30-2012, 04:10 AM
TheJamsh TheJamsh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: plymouth uk
Posts: 106
Default Re: Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why?

I'll take it ;P
__________________
www.anvilaudio.co.uk - PC Users: Buy Skootch, you won't regret it.

PC: Windows 7 64-Bit, ASRock Extreme 4 x79 Mobo, Intel Core i7-3820K @3.6Ghz, Kingston HyperX 16GB Ram, OCZ Vertex 3 64GB SSD, WD Caviar Green 2TB HDD, GeForce 560Ti GPU, SIIG TI Firewire Card, PT Keyboard.
O/B: Focusrite Liquid Saffire 56, Focusrite Liquid Mix 32, Alesis D4 Drum Module, Alesis MIDIVerb4, M-Audio Axiom 49 v2, M-Audio BX8a's, Audix DP7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No License Sent to iLok Account Noxmancer Getting Started 10 06-26-2013 04:02 PM
Cannot remove my iLok from an account with iLok License Manager roberts macOS 6 06-10-2013 03:28 PM
How can I transfer PT MP9(OEM?) license to my ilok account? please help vidvid Pro Tools M-Powered (Win) 2 06-13-2012 01:06 AM
Transfer PT8 license to another ilok account HeqtorHarrison Pro Tools M-Powered (Mac) 2 04-18-2010 03:05 AM
iLok License not found (TL) - visible on iLok.com account LiamSlack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-17-2008 12:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com