Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-19-2020, 05:15 PM
Muziqjonez Muziqjonez is offline
Member
 
Join Date: Jul 2020
Location: 1611 Accokeek Rd W
Posts: 1
Default Pro Tools 12.3.1, Win10 Pro and Digi 003

Can someone please help because I am at a loss! I upgraded from my Win7 pro computer that ran the Mpowered ProjectMix with ProTools 8.1 to ProTools 12.3.1 and since I needed an interface I got a Digi 003 Console But Pro Tools keeps saying I need to add a HUI. I tried adding the legacy drivers but to know avail! The sliders move when the 003 is recognized by me holding down the “N” button! Tried to do a firmware update but it stops at “LOADING”... and Vegas mode worked. Not sure what to do now or which legacy drivers to use ... can someone, anyone please help!

SPECS:
3.40GHz Core i7-2600K Sandy Bridge QUAD-CORE Accelerated Processor (3.80GHz Max Turbo)
20GB DDR3 RAM
1TB SSD
HDMI Video Port
DVI Video Port
VGA Video Port
Optical S/PDIF Out
Internal Fans
775W Power Supply
(6) Rear USB 3.0 and 2.0 Ports
(2) Front USB 2.0 Ports
FireWire Port (IEEE 1394 6-Pin)
THX High Definition 8-Channel Audio
Onboard Ethernet LAN
Windows 10 Professional Operating System (64bit)
ProTools HD 12
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT2019.5 and Win10 senghor Pro Tools 2019 2 05-11-2019 08:50 AM
Pro Tools 12 on Win10 and C24 Camilo Toledo ICON & C|24 5 02-22-2017 02:03 PM
Repeatable Bug? 12.5.1/Win10 YYR123 Windows 3 12-28-2016 02:35 PM
Xpand2 UI Corrupted in Win10 cubdukat Pro Tools | First Discussion 1 07-03-2016 06:34 AM
Pro Tools 10 & Komplete 8 Can't load plugins [Win10] Oglon3r Virtual Instruments 3 04-19-2016 06:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com