Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-16-2017, 01:17 PM
Artfuldodger Artfuldodger is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Woodlands, Texas
Posts: 75
Default Rig Settings

I am having a problem with one of my rigs.

I have a modulation effect set up in my rig, but I want it bypassed as default.
I don't won't to have to remove it and add it back to the rig.
All the other effects seem to let me bypass them and once I save the preset it is remembered.

What happens is that I set modulation to bypass and save the rig preset.
Then when I select the preset from the ground control pedal it reverts to the chorus setting. In other words chorus is on not bypassed.

I want to leave the chorus in the rig for potential future use.

Any ideas.
__________________
i-mac / 10.12.3 Sierra / 8 Gig ram/ Pro Tools 12.7.0/ Eleven Rack
Reply With Quote
  #2  
Old 07-16-2017, 05:46 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 858
Default Re: Rig Settings

What happens when you select the preset using the preset knob on the 11R?

If the mod block stays off when selecting that way, then the Ground Control must be sending an extra message when selecting that preset.
__________________
Will K

System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 07-21-2017, 07:39 AM
Artfuldodger Artfuldodger is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Woodlands, Texas
Posts: 75
Default Re: Rig Settings

I will check and post back.
__________________
i-mac / 10.12.3 Sierra / 8 Gig ram/ Pro Tools 12.7.0/ Eleven Rack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Copy settings, paste settings ? Terry Wetzel General Discussion 6 04-03-2016 06:13 AM
Preference settings settings stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-24-2009 04:35 PM
Pro tools click settings (1/8 notes or 16th note settings )? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-19-2008 09:59 PM
NI Pro 53 Settings soundboy35 Tips & Tricks 0 04-30-2008 02:18 PM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 09:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com