Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2017, 04:12 PM
Will Russell's Avatar
Will Russell Will Russell is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Newfield, NY (Ithaca)
Posts: 904
Default Oxford Dynamics and ICON mapping

Hi,

Any ICON out there use the Sonnox Oxford Dynamics plugin? Have you noticed that the control mapping to the dedicated Dynamics control section of the ICON are kinda screwed up? In version 2.09 you can’t adjust the limiter from the dedicated dynamics controllers when using Oxford Dynamics Full plugin, but you can when using a reduced feature version like Oxford Compressor/Limiter. In the new version 3 you can't get to the limiter controls with the dedicated Dynamics controllers at all. Most functions seem to work ok if you spill plugin parameters to faders.

Also, even if I select Access follows Ext Controller (any) the plugin will not switch modes accessing from the dedicated dynamics control section but it will if you spill the control parameters onto faders.

Anyone else have these issues?
__________________
Will Russell
Grammy winning engineer
Electric Wilburland Studio
www.wilburland.com
12 core 3.06Ghz MacPro, OS 10.12.5, PT12.7.1, HDX, D-Command
Retina 5k iMac OS 10.12.5, PT12.7.1, MBox3
Retina MacBook Pro OS 10.12.5, PT12.7.1
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2017, 12:32 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,023
Default Re: Oxford Dynamics and ICON mapping

Quote:
Originally Posted by Will Russell View Post
In the new version 3 you can't get to the limiter controls with the dedicated Dynamics controllers at all.
Yup, same here on D-Control. On the full version I can get at the Compressor settings (on 1 page), Expander/Gate is across two pages and I can get at most but not all settings, SC EQ appears on the EQ section and the Limiter appears nowhere.

Pete
Reply With Quote
  #3  
Old 07-19-2017, 04:56 PM
PTPerson PTPerson is offline
Member
 
Join Date: Jan 1970
Location: Down Under
Posts: 510
Default Re: Oxford Dynamics and ICON mapping

I've been in touch with Sonnox about this plug in.

It's silly that the HOLD/GAIN encoder is being used for Gain when it's already available on the OUTPUT encoder.

They should change it to HOLD.

They mentioned they were going to try to do this in V3 but I don't think it's been done.

Sillyness! Sometimes I don't understand humans.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oxford Dynamics problem in PT11 noiseboyuk AAX Plug-ins 1 12-02-2014 09:06 AM
Oxford dynamics is AAX, DSP too! digidesigner AAX Plug-ins 22 04-20-2013 01:02 PM
Sony Oxford Dynamics Mapping sburrows ICON & C|24 2 03-05-2007 12:03 AM
So, wazzup with Sony Oxford dynamics Mark Haliday Tips & Tricks 3 01-20-2003 01:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com