Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2010, 11:04 AM
J Nauti J Nauti is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Unhappy Midi Studio Setup problems & Plugin problems

I'm having problems with the Midi Setup & plugins... (I'm not sure if I have my midi devices setup properly. I have it setup where in my Korg midi out is goin to my Digi 002 rack midi in. & have my Roland MV going midi in to the Digi 002 out. I've even had my Korg midi out goin to my Roland midi in & from the Roland midi out to the Digi 002 midi in. (What is your suggestion for the best setup if I want all the midi signals from both external devices going into Pro Tools midi track?)

I've been having problems with the midi sounds. In the Midi Studio Setup i am not seeing the digital device icons where I can click & drag the midi cable icon to connect to the devices. So how do I setup my MV & Korg Synth. properly with Pro Tools?

For the Plugins, I've opened Aux Tracks & insert the MiniGrand to midi track 1 & it'll play & i'll hear the sound & record & am able to hear the sound in playback sometimes. But when i open the Boom plugin & record it onto midi track 2 it'll jus play that with the MiniGrand in midi track 2 levels there but no MiniGrand Sound is coming out. I have them both recorded from the same start point (trying to layer the tracks). & when I open the Structure plugin, both the Boom & MiniGrand will not play any sound out but their levels & notes are there. So what do i do to correct this irritating problem?

Finally, I have an issue with My Bounce to disc in the MP3 option. Everytime I am ready to bounce it onto disc as MP3 & click oK ("The MP3 option cannot be enabled because: Module initialization failed for MP3.dll." pops up) How do I enable The MP3 option for bouce to disc?

Thank you in advance for the help. This has been very frustrating.

Sincerely,

Jei
(Do you guys have AIM?)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio/MIDI setup problems Edgur Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-03-2009 11:28 AM
7.4 vista studio setup problems mjean 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-06-2008 12:35 PM
NEWBIE - MIDI SETUP PROBLEMS>>>>> Beano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-21-2004 07:59 AM
Alesis SR-16 Midi Setup problems DJC64 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-16-2004 01:51 AM
MIDI Setup Problems Micah777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-24-2001 12:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com