Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-19-2016, 06:07 AM
rdobra rdobra is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: London UK
Posts: 44
Default LED lights for S3 control surface

Any LED lights working on S3 control surface? I've tried two models and no luck.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-19-2016, 06:32 AM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default LED lights for S3 control surface

http://littlite.com/products/product...oseneck-lights

Their LED lights work fine..
Reply With Quote
  #3  
Old 05-19-2016, 07:04 AM
HLD HLD is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Oslo, Norway
Posts: 79
Default Re: LED lights for S3 control surface

I use the Little xr.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-19-2016, 08:14 AM
Karel Noon Karel Noon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Gelsenkirchen, Germany
Posts: 248
Default Re: LED lights for S3 control surface

I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 05-20-2016, 03:01 AM
marty martin marty martin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 265
Default Re: LED lights for S3 control surface

[QUOTE=Karel Noon;2358092]I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine

Hi Karel Noon, what rewiring did you do as I have these Thomann lights too and could never get them to work. Thanks in advance!
__________________
Studio: Mac Pro Trash Can 2.7 Ghz, 32Gb RAM, Sonett xMac Pro Server, HDX 12.4, S6 M10 24 Fader, Rednet 5,1 and 4
Live: MBP 15" 2.5Ghz i7 16Gb RAM, Avid S3L, Venue 4.5.1, OS10.11.1 + PT12, UAD Apollo 8
Reply With Quote
  #6  
Old 05-20-2016, 03:08 AM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default Re: LED lights for S3 control surface

i guess changing pin 2&3 around
Reply With Quote
  #7  
Old 05-20-2016, 07:17 AM
Karel Noon Karel Noon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Gelsenkirchen, Germany
Posts: 248
Default Re: LED lights for S3 control surface

Something like that it's been more than a year ....


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Reply With Quote
  #8  
Old 05-20-2016, 01:38 PM
Kristo Kotkas's Avatar
Kristo Kotkas Kristo Kotkas is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2001
Location: Tallinn, Estonia
Posts: 598
Default Re: LED lights for S3 control surface

[QUOTE=marty martin;2358358]
Quote:
Originally Posted by Karel Noon View Post
I got the cheap ones from the German online store "Thomann" branded as "Stairville". I had to rewire the XLR according to the Littlite models and now it works fine

Hi Karel Noon, what rewiring did you do as I have these Thomann lights too and could never get them to work. Thanks in advance!
Same here, thomann lights, rewired, just take your multimeter and see what pins give you voltage out of S3 and rewire accordingly, I would tell you the pins, but same for me, it was a while ago...
__________________
VENUE FAQ & download links, useful
AVID VENUE ILok driver download
VENUE Plugin DSP usage

My AVID:
  • Room A > HD4Accel PCI-CustoMac / 192D / PTHD10 / 2 x Artist Mix / Artist Control
  • Room B > HD3Accel PCI-CustoMac / 192D / PTHD10 / 2 x Artist Mix
  • Big Live > VENUE Profile 48/24 + 2nd Snake card, IOx, FWx, HDx, PQ Rack, 8 x PQ Controllers
  • Small Live > S3L-32 + Mac Mini - two systems - combined one 64/32 FOH / Mon setup
  • On stage > Pro Tools on laptop with variety of M-Audio boxes
Reply With Quote
  #9  
Old 05-22-2016, 11:10 PM
Davoetta Davoetta is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Austria
Posts: 139
Default Re: LED lights for S3 control surface

I sell 2 Littlite LED Lamps for S3L - 2 for € 45,-
Sold my S3L - but he already had Lamps - so i sell them.

If someone needs 2?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 control surface (As audio) & control 24 as surface crizdee ProControl, Control|24, Command|8 7 01-04-2016 01:30 PM
Control Surface For Protools 10 Mackie Pro Control or Avid Artist Control lberrios1962 Pro Tools 10 18 05-26-2012 01:51 AM
D-Control Es32 Control Surface No Sound from Headphone outputs mark007 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-08-2012 08:03 PM
Use PT / Midi to control lights? foxforceFIVE MIDI 1 03-09-2008 07:50 PM
Mackie Control Universal or Tascam 1082 for control surface? anders Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-28-2007 07:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com