Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2012, 03:59 PM
yazoo yazoo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 58
Default auto.capture for selected tracks only

Hi!

Im using Capture for saving snapshots on the Icon.

I have to use Shift-Alt when I punch the capture to only effect the selected tracks.

Is there a way for only capturing the selected tracks in the capture buffer?

Shift-Alt-Capture doesn't seem to work

regards
benny
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2012, 04:04 PM
Brent_Sydney Brent_Sydney is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 442
Default Re: auto.capture for selected tracks only

Could be wrong but I think you have to capture the whole thing at your cursor (alt/opt capture) and then selectively print/copy it to armed tracks/parameters within a selection - the way you are doing it. That's how I do it.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-28-2012, 05:12 PM
SBP SBP is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Zealand
Posts: 299
Default Re: auto.capture for selected tracks only

Try this (modifiers from a mac)
locate to the section of timeline you want to capture a snapshot for.
In stop with latch prime enabled.

1-Select tracks with cursor that you want stored in snap shot.
2 -option + shift + Capture
3 -Option +Shift + Punch Capture
4 -capture
5 -Hold snapshot location to save

Now -when you recall the snapshot ONLY the tracks/parameters that were in write when the snap shot was saved will be recalled.

Snapshots are great for storing reverb settings etc -you can quickly setup several verbs in one button press.

Hope this helps

Bruno
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto-bank to selected track does auto-nudge to selected track goran m Artist Series 0 10-16-2013 09:54 PM
Artist Mix Auto Bank To Selected Fixed! Chief Technician Artist Series 13 04-23-2013 03:12 PM
Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7 sleiweke Artist Series 40 04-16-2013 06:42 AM
PT 8 | Auto Rename only Re-Names last selected file 25ghosts Pro Tools TDM Systems (Mac) 17 01-19-2009 03:03 PM
shortcut for auto-rename selected? Frank Kruse Post - Surround - Video 0 02-23-2007 08:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com