Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2013, 12:14 PM
yazoo yazoo is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 58
Default PT10hdx delayed response when mixing.

Hi.
My PT is responding slow when moving faders or soling, muting a track.
I use maximum delay comp, and using both native rtas and aax plugins.

I use Neyrinck VMON for monitoring.
The delay comp. Is lit green.

Anybody else had this problem?

/Benny
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Delayed Response when recording started vgreen macOS 2 03-04-2014 06:47 PM
Upgrading from 7.4 to PT10HDX Rocker4301 Pro Tools 10 6 02-21-2013 09:57 AM
Installing PT10HDX over PT9 se.audio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 10-03-2012 05:31 PM
Delayed Response *DELETED* proplayer Tips & Tricks 2 05-05-2007 12:23 PM
flat response...good monitors for cutting/mixing under $500 ewoklake Post - Surround - Video 2 05-30-2003 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com