Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-04-2008, 08:51 AM
MR4 MR4 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default Where to Purchase an MBOX Power Supply

Greetings,

I am MR4. I have a Problem with my mbox, I've rebooted, and reconnected, and disconnected and reconnected the firewire cables. The power light is blinking, and PT LE 7.3.1. won't recognize the hardware..

Could this be a power supply issue.. If so, Can I purchase a power supply seperately.

Thanks in advance
MR4
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2008, 12:05 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,615
Default Re: Where to Purchase an MBOX Power Supply

Which Mbox do you have?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2008, 12:49 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: Where to Purchase an MBOX Power Supply

What mac?
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #4  
Old 04-04-2008, 01:04 PM
GunnyT GunnyT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: TN
Posts: 190
Default Re: Where to Purchase an MBOX Power Supply

What cs version of 7.3.1?

Perhaps you need to ensure you have 7.3.1cs6, which has taken care of any 'blinking orange light' problems with my mbox 2 pro.

...and welcome to the DUC. You'll find valuable information in the sticky threads at the top of this forum, specifically 'help us help you' and 'troubleshooting'. Check them out first.
__________________
Where in the world is DJ Reggie?
Reply With Quote
  #5  
Old 04-04-2008, 01:10 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Where to Purchase an MBOX Power Supply

Even though the Mbox 2 Pro is FireWire Powered a Power Supply unit should've been included? Is this hardware secondhand? Also have you tried another FW Port?






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 Pro Power Supply question. johnsimmons 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-08-2012 07:39 PM
MBox 3 Pro power supply for europe sponstage 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-22-2012 06:13 PM
Best way to power supply a Mbox 2 Pro mboxpro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-26-2007 01:54 AM
Mbox 2 Pro power supply in europe? solosound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-11-2006 10:41 PM
MBox Power Supply WheelSpoke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-11-2002 09:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com