Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2009, 01:22 PM
tabasco tabasco is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default Transferring PT 8 Sessions From One External HD to Another?

I have PT 8 and transferred all my sessions to an external HD and deleted them from my local HD to free up some space. Now when I load sessions and attempt to play them I get an error message "DAE error 9096 encountered". Up until now, I did not realize that I need a FireWire HD with an Oxford chipset. My external HD is USB with no Oxford. I was told that this may account for the error message.

My question is this: If I buy a Glyph FireWire HD for example, and transfer my sessions from the current external HD to it, do you think I will able to play my sessions without any play errors?

Thanks in advance for your help.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2009, 05:49 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Transferring PT 8 Sessions From One External HD to Another?

in all likelihood yes that would solve your problem
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2009, 06:28 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,042
Default Re: Transferring PT 8 Sessions From One External HD to Another?

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
in all likelihood yes that would solve your problem
Agreed assuming the firewire port on your computer is also compatible. But if its not, its pretty inexpensive to add a proper firewire card.
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2009, 09:58 PM
tabasco tabasco is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default Re: Transferring PT 8 Sessions From One External HD to Another?

Thanks for all the input. I am running an iMac Intel. FireWire should pose no compatibility issues I believe.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transferring sessions between HD and LE schmargle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 04-07-2010 03:49 PM
Transferring sessions gteam Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-05-2008 10:50 PM
Transferring sessions from Mac to PC Ssaidvox1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-17-2006 08:31 AM
Transferring sessions from xp to mac ???? Bass1968 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-19-2004 03:55 PM
Transferring PT Sessions from Mac to PC Hud Hudson Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-13-2002 07:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com