Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-10-2009, 09:48 AM
prestonrmail prestonrmail is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
Default melodyne screen freezing/chopping

my melodyne essential rtas screen freezes and gets choppy after i transfer audio when scrolling through my plugin window and also my addictive drummer playback screen always becomes distorted for where button placement is. Anyone know a fix to this problem??? mostly the fix to the melodyne essential rtas plugin. i dont use ad much. im running an mbox mini.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2009, 10:09 AM
prestonrmail prestonrmail is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
Default Re: melodyne screen freezing/chopping

Oh I'm using protools le version 8 latest version of melodyne essential on a macpro quad 2.66ghz with 4 gig ram and a wdfw 500gb external lepord installed
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2009, 01:44 PM
Ozman Ozman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 21
Default Re: melodyne screen freezing/chopping

Check the RTAS engine is using only one processor ?

This advice is often given on the Celemony Website.

Richard P
Reply With Quote
  #4  
Old 12-10-2009, 01:45 PM
Ozman Ozman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 21
Default Re: melodyne screen freezing/chopping

Sorry , just seen your system. Try one processor less than max available.
RP
Reply With Quote
  #5  
Old 12-10-2009, 02:09 PM
prestonrmail prestonrmail is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
Default Re: melodyne screen freezing/chopping

I am currently using 3 processors. The program works and sounds fine. Just the screen in the plugin window is all jacked up and choppy to the point I can see nothing in the plugin window.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screen Flickers with Pro Tools 8.4 & Melodyne Editor running protoolsuserman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 10-28-2010 06:04 PM
Freezing at the start up screen! LovesXMusicX General Discussion 1 08-16-2010 06:52 AM
melodyne plugin ? screen shot? Greene Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-26-2007 08:08 AM
Screen freezing (on and then off) Mr Layz Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-16-2006 01:15 PM
Screen Freezing in PT 5.1 gregfrey Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-19-2001 06:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com