Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-04-2004, 01:57 PM
surchur surchur is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Riverside Calif
Posts: 561
Default Is my Digi 002 Rack dead

I heard a clicking noise coming from my firewire port on the 002 rack. I had pluged it into my laptop and daisy chained my firewire drive from it. Now I had my mbox hooked up to the usb port, Anyway I disconnected the mbox. Now I didn't notice when the fireport stopped clicking but it did and then when I reconnected the 002 and the firewire drive back up, each one gave me a message that the cd was unreadable I even hooked the firewire up to my G400 and it gave the same message that the cd that has been inserted is unreadable and gave some other options for repair or re-initialize the drive etc. Then I connected my other firewire drive to the laptop and my G400 desk top and it worked fine . So did my 002 mess up and also damage the first drive. Has anyone heard of that happening to a 002. The bad thing is that I am just out of warranty on the 002 and I didn't even put more that 50 hours on it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is my Digi 003 Rack dead? Help me reviving it! rotzbouw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 09-04-2013 08:06 PM
Eleven Rack Dead On Arrival liquidtools 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-15-2010 08:14 PM
My DIGI002 Rack Dead and just clicking. sndchck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 05-20-2006 09:20 AM
Dead 002 (not rack), why? With pictures.. Knekor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-18-2005 03:06 PM
Digi002 Rack Dropped Dead - Help Please hcurtis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-08-2005 08:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com