Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2000, 10:07 AM
PeterCole PeterCole is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Studio City, CA< USA
Posts: 100
Default PT5 to PT4.3

I know Digi has worked very hard on 5.0, but I have worked very hard to make 4.3.2 work on my system. I don't want to convert to PT 5 yet so I need a utillity to convert PT 5 sessions to PT 4. Anyone else?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2000, 03:42 PM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default Re: PT5 to PT4.3

when saving a 5.0 session for further in 4.3 under the file menu you'll save session in...no utility needed.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2000, 03:45 PM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 359
Default Re: PT5 to PT4.3

when saving a 5.0 session for further WORK in 4.3 under the file menu you'll FIND... save session in...no utility needed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com