Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2000, 05:10 PM
cander cander is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 76
Default Nubus DSP Farm Fails Test #135?

I have several nubus DSP farms in an expansion chassis and one of them fails test #135. The system seems to work fine but what does this mean?

System:
7100/80 with NewerTech G3 upgrade
Expansion chassis
3 i/os
5 farms
NuVerb
OS 8.5.1
PT 4.1.1
DAE/DSI 3.4.2

Thanks,
Charles
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2000, 07:55 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,635
Default Re: Nubus DSP Farm Fails Test #135?


This most likely means that one of your cards needs to be repaired. The tough part about this is that a problem reported on one card can actually be caused be another card in the TDM environment.

If you have multiple cards in the system, you can often narrow the "culprit" card down by process of elimination.

Your best bet is to talk to Digidesign Tech Support at 650/842-6699. They can help you narrow it down possibly and/or give you an RA for the card(s).

Jon Connolly
Digidesign Product Specialist
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2000, 08:21 PM
cander cander is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 76
Default Re: Nubus DSP Farm Fails Test #135?

Thanks for the response. Can the NuVerb (TDM version) cause this error? I will try work through a process of elimination to determine what might be going on. What is test #135 anyway?

Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2000, 06:45 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,635
Default Re: Nubus DSP Farm Fails Test #135?

Here's the definition of a -135 error message:

Errors 135-138 indicate a TDM Transmission problem. It occurs most commonly on Pro Tools III hardware and could be:

- Peripheral cable not connected properly
- TDM Ribbon cable not seated properly
- Corrupted DigiSetup (trash It and restart the Mac)
- Bad initialization of the Mac OS (shut down then restart Mac)
- TDM Module, TDM Ribbon, or DSP Farm failure

Yes, a Nuverb card could very well be the culprit. The Nuverb card was never officially supported in Pro Tools versions 4.0 or greater and I have often heard of intermittent problems from people using them in 4.x or greater Pro Tools systems.

It would be the first card I would remove.

Jon Connolly
Digidesign Product Specialist
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hd core card fails digi test smilerecord Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 01-02-2018 09:09 AM
DigiTest Fails d24 (G rev) and Mix Farm mpeinboston Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-10-2003 12:42 AM
001 fails sample rate test -41 Cinemafixer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-01-2002 12:04 PM
Problem setting up HD: Digitest fails flex cable test uno1234 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-03-2002 05:41 PM
Nubus Farm and PCI Vintage Farm ?? nymo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-23-2001 12:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com