Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2001, 09:24 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default PT FREE+ AMIII

has anyone out there used PTF and the audio media III card.
I have been using PTF at home w/ my G3
mac at home with great results.
I have an amIII for my P3 450 that i use for cubase at work (also works great) but there are a lot of features on PTF that i really like.
My question is ,,,has anyone had any luck with PTF and and the AMIII and is there any special problems configuring such a system for PC?

------------------
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2001, 10:53 PM
Digi Engineering Digi Engineering is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Berkeley, CA USA
Posts: 1,406
Default Re: PT FREE+ AMIII

Since you already have the AM3, I would recommend you buy a copy of Pro Tools LE. I think the cost is less than $100. You'll get more features and *way* better performance than with PTFree. There really is no comparison.

Eric Day
Digidesign
Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2001, 11:16 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default Re: PT FREE+ AMIII

Thanks Eric,
I would love to but all i've seen on your site is upgrades?
Where can i buy the software????

------------------
Reply With Quote
  #4  
Old 03-17-2001, 11:58 PM
Digi Engineering Digi Engineering is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Berkeley, CA USA
Posts: 1,406
Default Re: PT FREE+ AMIII

Try contacting our sales department. They should be able to hook you up.

http://www.digidesign.com/aboutus/contact/

Eric Day
Digidesign
Reply With Quote
  #5  
Old 03-19-2001, 11:25 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default Re: PT FREE+ AMIII

What's Up Eric Day????
Is the software available or not??
Reply With Quote
  #6  
Old 03-26-2001, 11:10 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default Re: PT FREE+ AMIII

Well Eric I have sent an email to your sales department (10 day ago) still no reply???? All I want is an answer yes or no,if you spoke out of turn okay but I would of not got my hopes up if you had not said the LE software would be available for around 100 bucks.I already have VST and Logic but I've so much fun with PTF on my Mac at home that I wanted to try it on my PC at work (i use cubase to teach guitar in schools ect)Please let me know whats up?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who's in charge of AMIII development? This AMIII business has gone on far too long. sixgun General Discussion 2 01-05-2005 09:27 PM
AMIII support in Pro Tools Free? trkkazulu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-16-2002 04:53 PM
PT FREE+ AMIII 52lp Digidesign Hardware & Software 0 03-17-2001 09:46 PM
PT Free/AMIII install question xxxhardcore Digidesign Hardware & Software 2 12-10-2000 10:34 AM
pt4.3-os9-amIII-i cant find amIII card?? guell1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-15-2000 01:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com