Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2006, 07:55 AM
musicsup musicsup is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 112
Default mbox 2 pro versus buffer errors on older USB Mbox?

Just wondering after reading some threads, does anyone notice either a difference or not with errors vs the older USB 1.1 Mboxes? How many tracks would one be expected to get with older mbox and imac 24 inch or MBP?

Thanks

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT LE 8.0.4, MBox 2 - 20% CPU usage and.. H/W buffer errors stopi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 05-12-2011 08:21 PM
PT LE 8, MBox 2 - 20% CPU usage and.. H/W buffer errors stopi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-26-2011 05:44 AM
mbox 2 pro versus buffer underruns etc. jes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 50 01-12-2007 04:18 PM
Mbox 2 pro versus buffer errors on older USB Mbox? musicsup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-05-2006 02:20 PM
Buffer errors are killing me! (mbox) shynomi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 06-04-2004 10:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com