Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-31-2007, 11:06 PM
jsepeta jsepeta is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Granger, IN
Posts: 19
Default error messages with Pro Tools LE 7.3.1cs4 Update for Windows

I'm running XP Pro SP2 on both my laptop and my desktop. the Pro Tools LE 7.3.1cs4 Update for Windows XP seems to have screwed things up on my desktop, and ProTools LE cannot locate my hardware now.

on the laptop, I get an error about a driver warning me that protools may be slow.

my desktop pc also generates errors from the korg legacy system stating that the audio driver could not be started. i noticed that it does not select a rate. on the laptop, this is not an issue and the Korg Mono/Poly sounds most excellent.

when attempting to update the firmware, the new firmware utility says i have version 138, and it is version 143. but clicking the update button, the mbox disconnects, a windows dialog box asks to update the firmware, and shows 2 iterations: 1.5.4.26 at c:\windows\inf\oem12.inf and c:\windows\inf\oem17.inf. selecting either results in the same: the mbox2 shows up again, and the firmware updater from digidesign has failed with an error "failed to download firmware". is this related to the fact that i used to own a couple of regular mboxes before upgrading to an mbox 2?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Many different error messages, Pro Tools aborting or unable to click messages off riffmachine Pro Tools M-Powered (Win) 5 10-05-2010 05:15 AM
Pro Tools LE 7.3.1cs4 Update for Windows XP Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-26-2007 10:33 AM
Pro Tools LE 7.3.1cs4 Update for Mac OS X Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-26-2007 10:12 AM
Pro Tools HD 7.3.1cs4 Update for Windows XP Avid Pro Tools TDM Systems (Win) 0 07-26-2007 09:09 AM
Pro Tools HD 7.3.1cs4 Update for Mac OS X Avid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-26-2007 09:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com