Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2008, 02:19 AM
peterle peterle is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Berlin , Germany
Posts: 469
Default PT 7.3 Video starts sluggish

In a new session with qt DV via an Firewire Converter,PT 7.3.1.
on OSX 10.4. protools starts always , when hitting record
(track punch or qiuickpunch enabled) the first seconds with stuttering video , after 3 seconds its ok.Max recording time is reduced to 5 min , made no difference.Previous Sessions had not this behavior.
Any ideas?

regards
__________________
foley artist , soundeditor
Reply With Quote
  #2  
Old 10-06-2008, 10:43 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,699
Default Re: PT 7.3 Video starts sluggish

Have you tried trashing prefs yet? Tested with a different video? What type of drive is the video on? Have you tried it off a different drive?

The more info you can provide, the easier it will be to troubleshoot. You didn't mention which Digi hardware you're using, which FW convertor (i'm assuming you're referring to your video playback device), etc.

Also, if you're on 10.4, you need to update to at least 10.4.2. 10.4 itself has known issues....
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.3.7 poor video playback and sluggish PT user Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 0 08-24-2013 05:52 AM
Import Audio/Video -> sluggish Tomio Broman Pro Tools TDM Systems (Win) 5 11-14-2008 08:59 AM
Video Refresh is Sluggish Jeremy G 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-26-2008 05:27 AM
Sluggish Quicktime video Tiki King Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-15-2008 02:44 PM
5.1 and sluggish video rydberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-05-2001 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com