Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-04-2012, 06:48 AM
JensBC JensBC is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Copenhagen
Posts: 9
Default No sound on eleven rack

I just bought my eleven rack along with pro tools to record guitar tracks, but I cannot get any sound from my guitar.

I basically do whatever the manual tells me to. I plug my guitar into the guitar input, I set my rig input to Guitar, I am sure my ear phones are not mute and the volume is turned up. However, I still cannot get any sound whether the eleven rack is connected to pro tools or not.
Oddly, when I push the tuner button I am able to tune my guitar, so that connection should not be the problem.

Does anyone knows what could be wrong? Any, really ANY suggestions would be much appreciated.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I get no sound from Eleven Rack delux3 Eleven Rack 6 11-24-2017 06:32 PM
no sound with mic in eleven rack? baldy5000 Eleven Rack 27 01-12-2014 02:36 PM
No sound from eleven rack mehrdadp Pro Tools 10 3 01-18-2012 10:17 AM
No sound from new Eleven Rack Isidor Eleven Rack 6 10-04-2010 02:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com