Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2018, 06:25 AM
Martin22's Avatar
Martin22 Martin22 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Redditch, UK
Posts: 1
Default Pro Tools First Application has stopped working!

Whilst in the middle of updating a project. The process appeared to 'hang' so I went into Windows Task Manager and selected 'End Task'. Now it won't load up PTF...Error message on starting up the program - 'Pro Tools First Application has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. 'This message follows a welcome message from Pro Tools saying I will be directed to the Playback Engine, but it just drops out every time. I have tried several times by uninstalling everything and re-installing, but still getting same message...Any suggestions please?
__________________
Martin
_____________

Martin Adams
Avid Pro First
Windows10 2.6GHz i5
Mixing desk into 3.5mm Laptop
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2018, 10:16 PM
jselor jselor is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: santiago
Posts: 11
Default Re: Pro Tools First Application has stopped working!

Help!! pls
Attached Images
File Type: png PTF_Error.PNG (17.4 KB, 0 views)
__________________
Windows 10 64 bits.
Focusrite 2i2 1th Gen.
8GB RAM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP]Pro Tools application has stopped working estamujloka Windows 1 02-28-2013 04:46 PM
Pro Tools Application has stopped working - PLEASE HELP!!! Voice Crafters 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-31-2012 07:02 AM
Pro Tools Application has stopped working Demolitionrocker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-21-2009 01:57 AM
'Pro Tools Application has stopped working' myklmusic General Discussion 1 04-03-2009 03:49 PM
Pro Tools Application has stopped working... Steve456789 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-17-2008 11:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com