Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2014, 07:38 PM
Rockan0n Rockan0n is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Austin
Posts: 1
Default FIX... Pro Tools could not set sample rate to specified value "Windows" and MOTU 828x

I had the typical "could not set sample rate" on my Windows 7 using MOTU 828x and thought I'd share my fix.

Go to start menu>All Programs.MOTU>MOTU Audio Console

Change from one "sample rate" to the other then start Pro Tools, FIXED for me.

Last edited by Rockan0n; 09-17-2014 at 08:51 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"The current playback engine does not support a sample rate of 48 KHz" error when tr eyeshow Pro Tools M-Powered (Win) 19 09-09-2015 10:10 AM
"Pro Tools could not set sample rate to specified value" error with MadiXtreme redbull Windows 2 08-26-2012 09:45 AM
"The current playback engine does not support a sample rate of 48 KHz" E-Lister Windows 3 02-25-2012 11:54 AM
"...Pro Tools cannot set sample rate to specified value"? aleheroix macOS 2 12-10-2011 01:47 PM
Changing the sample rate for the "Digidesign CoreAudio Manager" mcJack Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-09-2010 04:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com