Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2007, 08:34 AM
ch5563 ch5563 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Default Newbie Needs Help With Midi Setup

I'm a total virgin at Pro Tools and I'm setting up a home studio. I have a prehistoric Roland U-20 Sampler and the interface is one of those small, blue, M-Audio mouse-type thingies. The USB end of the interface is plugged into the computer but I get no signal and I'm not sure how to set things up. I'm not really even sure how to get the Roland into Midi-mode so any help would be appreciated. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP DartagnanSosa87 MIDI 3 01-28-2013 12:02 PM
Newbie with MBox2 Mini - Setup MIDI Ctrl sloman61 MIDI 4 02-15-2010 01:45 PM
NEWBIE - MIDI SETUP PROBLEMS>>>>> Beano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-21-2004 07:59 AM
Midi Setup Questions, newbie GrahamCA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-14-2004 05:57 PM
Newbie: setup digi001 + midi karldrei 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-29-2002 01:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com