Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2003, 08:51 AM
JLEpperson JLEpperson is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Louisville, KY
Posts: 474
Default Trouble syncing Logic To PT

I'm using Logic 5.1 and PT 5.2 TDM. I want to sync logic (not TDM-for midi and vst synths) to PT. I want PT to be master. I have been unsuccessful so far. Is there a step by step list somewhere?

Do I have to use OMS on Logic?
Thanks
JE
__________________
JLE
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2003, 11:24 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,688
Default Re: Trouble syncing Logic To PT

yes you have to use an IAC bus in OMS.....you can call me and i can walk you through if you like ... after 6pm please in los angeles...310.739.1688
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble Syncing Drum Machine with Pro Tools scottrolfs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 02-24-2014 06:49 PM
Trouble Syncing Akai MPC500 with PT M-Powered 7.4.2 eXeMt MIDI 5 07-11-2008 07:32 PM
Trouble syncing 002 PT LE to M-Audio interface mcmclaren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-19-2006 02:40 AM
Trouble w/ MTC syncing PT LE 6.2.2 (Mbox) to 1680 motord 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-27-2005 09:23 AM
Having trouble syncing Digi001. Please Help! Dillo1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-21-2000 10:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com