Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-14-2011, 07:06 AM
Carl Lie Carl Lie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: New York City
Posts: 1,034
Thumbs down Re: Pro Tools and Apogee Duet

It was an issue for me with the original Duet. I wanted the poster to know that. I think it's good that you chimed in as well. Now he has a few points of view.

I was concerned that the high track count and the problems I have had would make the Duet a bad decision. I probably should have not spoken emphatically about it.

Things cleared up for me big time when I switched to an RME PCIe card. Hence my reco to look into RME.

Carl
__________________
PT 2018.7 HDX OMNI+HDX8x16 -Mac Pro 12 Cores 48 GB RAM OS 10.12.5 - API 16 channel - AMS Neve 16 channel, AMS-Neve-SSL-GML -Pres/Processing, Bock Audio, BLUE Bottle, Neumann, Josephson -Mics, Bogner, Kemper- Guitar, Chandler Zener-Curve Bender Outboard/Master. UAudio, Waves, Plugin Alliance etc.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-14-2011, 10:52 PM
mikebeck mikebeck is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 18
Default Re: Pro Tools and Apogee Duet

Okay, thanks. I was mostly wondering if there was a common problem I wasn't aware of. Apologies to the original poster for semi-hijacking, but could I ask if you noticed any significant audio quality difference when switching to the RME?
Reply With Quote
  #13  
Old 04-15-2011, 09:50 AM
Carl Lie Carl Lie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: New York City
Posts: 1,034
Default Re: Pro Tools and Apogee Duet

Quote:
Originally Posted by mikebeck View Post
Okay, thanks. I was mostly wondering if there was a common problem I wasn't aware of. Apologies to the original poster for semi-hijacking, but could I ask if you noticed any significant audio quality difference when switching to the RME?
Yes because I use a cranesong convertor as well as benchmark. The big diff is that I can run large projects pushing RTAS into 50 at a buffer of 64 without a problem.

Carl
__________________
PT 2018.7 HDX OMNI+HDX8x16 -Mac Pro 12 Cores 48 GB RAM OS 10.12.5 - API 16 channel - AMS Neve 16 channel, AMS-Neve-SSL-GML -Pres/Processing, Bock Audio, BLUE Bottle, Neumann, Josephson -Mics, Bogner, Kemper- Guitar, Chandler Zener-Curve Bender Outboard/Master. UAudio, Waves, Plugin Alliance etc.
Reply With Quote
  #14  
Old 04-15-2011, 04:41 PM
mikebeck mikebeck is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 18
Default Re: Pro Tools and Apogee Duet

Nice! (and thanks for the response).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 with Apogee Duet ? Vides7 Pro Tools 10 1 01-02-2012 12:20 PM
Pro Tools 9 and Apogee Duet Rhythm_Writer macOS 1 04-12-2011 12:08 PM
Pro Tools 9 with an Apogee Duet Crow74 Pro Tools 9 24 12-27-2010 04:34 PM
Apogee Duet & Pro Tools 9? bradweeks80 Pro Tools 9 4 12-24-2010 10:47 PM
Is PPro Tools LE compatible with Apogee Duet? Jose Alva 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 23 12-23-2008 12:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com