Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2010, 04:14 PM
paulreed paulreed is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: kill devil hills, north carolina
Posts: 460
Default 2 presonus eureka's their digital card, and an avalon 737

hey everyone, I had an idea.
My 2 Eureka's share a digital converter card, the one made for them and is installed in one of the preamps, the other pre goes into the digital card from its analog output to make 2 spdif inputs into my 002R.
My avalon 737 unfortunately goes into a digi analog input and then through the 002 converters.

So here is my idea, if I were to take the output from the avalon ans switch it with the second eureka so it is using the presonus converter and going into PT via spdif instead of through the digi converters...
1) do you think it would work????...I don't see why not!!
2) do you think the avalon would sound better going through the presonus converters than it does using the digi converters???

any thoughts greatly appreciated, meanwhile I just might give it a try.
Thanks Scott
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2010, 05:17 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,805
Default Re: 2 presonus eureka's their digital card, and an avalon 737

1-I think it will work
2-give it a listen and find out
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
digi 002 & presonus digital 16:4:2 mixer kidboy500 macOS 2 04-22-2011 03:10 AM
clocking an older Digimax and 2 Eureka's paulreed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 07-05-2010 09:51 AM
Digital out of Digi 002 to Presonus? Nick Melander Tips & Tricks 0 01-11-2010 12:14 PM
Presonus Digimax and 192 digital IO yotam agam Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-03-2005 01:17 PM
ISA220 w/card vs. Avalon 737 Bubbla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-10-2004 11:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com