Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-07-2008, 10:32 AM
ILLY@PHIILY ILLY@PHIILY is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Default Reason 3.0 & M-Powered

I'm using Reason 3.0 in ReWire mode thru M-powered 7.3.1 In Reason I have Rex samples being played thru the NNX-19 sampler. When I record midi notes in Pro-Tools I can hear the playback. The problem starts when I try to quantize the notes, either when I quantize input or quantize the region, I can't get playback. I can hear the notes being played as little "dits", but I cannot hear playback, even when I open an audio track, assign outputs etc. What am I doing wrong??????? PLEASE HELP!!!!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PROTOOLS M-POWERED v.8.5 with REASON 6.5 laird154 Pro Tools M-Powered (Win) 0 12-31-2012 10:22 AM
rewire reason 3 pro tools m-powered violent vickie Pro Tools M-Powered (Mac) 4 05-11-2010 12:56 PM
can not get reason rewired to m-powered... envee Pro Tools M-Powered (Mac) 1 06-14-2006 10:54 AM
Help with ReWire and Reason PT 7 M-Powered Pamela Z Pro Tools M-Powered (Mac) 4 05-22-2006 10:18 PM
Help with m-powered and reason replay17 Pro Tools M-Powered (Win) 2 11-28-2005 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com