Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-24-2008, 11:26 AM
Allen Hallada Allen Hallada is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sun Valley, ID
Posts: 6,686
Default No Output with New System

I just upgraded to a brand new iMac Core 2 Duo 2.8Ghz 24" on OSX 10.5.3 and have been using the M-Audio Firewire 1814 with no issues on an earlier model of iMac Duo Core 2Ghz with OSX 10.4. I just finished installing all the newest software from DigiStore M-Powered 7.4.2 and latest Driver off the M-Audio website 1.8.3 for the 1814. My interface is being recognized on ProTools start up and I see it in System Prefs as well. I'm not getting any input signal on my firewire interface with either iTunes or ProTools. I have external powered monitors hooked up as before and headphones with no sound.

Anyone have a clue?

Thanks,
Allen
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Output with New System Allen Hallada 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-16-2013 08:28 AM
192 output Dither.. output to Hear System Jeff E Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-22-2009 10:41 AM
PT6 and system sound output jkirk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-25-2003 07:29 PM
No 001 system or CD sound output dans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-18-2002 11:03 AM
Digi/System Output maslusher 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-24-2002 08:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com