Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2011, 03:09 PM
bizjn127 bizjn127 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Chicago, Illinois
Posts: 1
Default Weird Window Issue With 11R in Pro Tools

Hi everybody.

I recently upgraded my OS to Windows 7 Home Premium and after reinstalling Pro Tools, everything seems to be fine except that I'm seeing a very unusual version of my "Eleven Rack" window when using it in a Pro Tools session.

Basically the window is there except that its missing the graphics that display the individual pedals and effects within a rig. If you click the "Tuner" button, the tuner graphic pops up as usual, no problem. If you activate the "user options" button, same thing, the graphic field is replaced by the user option no problem.

I took a screen shot so I could show you what it looks like but right now I'm not seeing where I can upload this picture. Anyway here are my specs

Windows 7 Home Premium 32bit
Processor: Inter Core 2 Duo w/ each core @ 2.67Ghz
RAM: 4gb DDR2
I have the eleven rack as my hardware (obviously). The only remedies I've tried so far is reinstalling pro tools and updating to the latest 8.1 version, same with my eleven rack drivers and firmware, I've reinstalled them and re upgraded to 11R ver 1.0.3.

Has anybody else had this issue?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Melodyne Window Refresh / Scrolling Issue in Pro Tools 10 Harliraha Pro Tools 10 3 05-15-2013 09:21 AM
Issue with 11R window in Pro Tools 8.0.5 dumbell78 Eleven Rack 6 03-11-2012 05:06 PM
Pro Tools weird CPU issue mpeg5 macOS 10 03-02-2012 07:21 PM
Weird pro tools issue...or user issue stereojunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-30-2010 07:03 PM
weird issue with pro tools and my macbook. eterniguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2006 01:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com