Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2006, 09:08 AM
Royal Boob Royal Boob is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default Access Violation problems with PTLE7 / mBOX

Hi all,
This is my first post on here.
I've been having problems with Pt 7.0 pretty much since I upgraded in December.
The programme runs fine until the Pc is shut down and restarted. Then upon launching Pro Tools, i'm greeted with an Access violation notice and the programme closes. I've reinstalled several times. I've even reinstalled windows from scratch incase there is any conflicting programmes, but to no avail.

Please can someone point me in the right direction. I just want the sod to work!!

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2006, 09:12 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Access Violation problems with PTLE7 / mBOX

Try every single suggestion in the General troubleshooting thread
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access Violation Problems AriffmaticK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-03-2012 08:42 PM
7401, access violation, memory problems jarred Decker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-22-2009 11:54 AM
more "access violation" problems dtrax 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-09-2006 05:12 PM
"access violation occurred" on PTLE7.0 startup ardarvin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-02-2006 11:47 AM
Access Violation Problems CaptainCrash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-07-2006 05:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com