Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2004, 10:20 AM
Sicks Sicks is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Niagara Falls NY
Posts: 13
Default Faders stuck at infinity* when opening session..

Ok, so its not a major issue but its bugging me.

When I upgraded from 5.3.1 to 6 I was prompted to update the firmware for the 002. I did and ever since ive had this issue. I open a session, regardless of the track count, plugins, whatever, the faders all stay stuck at infinity* (down). I've just been hitting flip twice to get them to move to their correct positions or if there are more than 8 tracks hitting the right arrow to slide down and then the left arrow to slide back, but has anyone else encountered this?

I am almost certain it is the firmware, but I dont remember the button combo to check that. Not to mention, why would the newer firmware cause a problem i did not have with the old?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-07-2004, 11:01 AM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Faders stuck at unity when opening session..

Faders down is -infinity, not unity. The Getting Started Guide describes how to check firmware versions.

It's not doing that with 6.4 on my 002, which had the firmware updated when I installed 6.4 on Windows.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2004, 11:06 AM
Sicks Sicks is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Niagara Falls NY
Posts: 13
Default Re: Faders stuck at unity when opening session..

scuse me, infinity. well i havent loaded 6.4 on my pc yet as most of my sessions have been out of house lately so I dont know what the scenario is on that machine. this is taking place on a g3 900mhz ibook.

its just odd because it doesnt seem to happen all the time. i can open one session and they will stay stuck, close it, open it again and they may load into position. theres no rhyme and reason to it that i can see.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
faders get stuck Rockpolice VENUE Live Sound Systems 2 10-29-2011 02:19 PM
PT 9 crash using Aux send and faders to infinity jcroy macOS 2 02-17-2011 11:22 AM
Session getting stuck while opening Micah777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-24-2010 04:39 PM
FADERS STAY AT INFINITY DLinares 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-28-2006 09:24 PM
sleepy faders on opening session Dan Pinder ProControl, Control|24, Command|8 1 01-01-2005 07:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com