Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-23-2002, 09:53 AM
Dave P Dave P is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Vancouver
Posts: 2
Default Protools LE for XP - Sound Card

I have an internal sound card on my motherboard. My sound works fine with the wave driver when i use PT LE, but when I try to set my default sound drivers to Wave driver - it does not show up as an option in the drop down list - just my default driver. If I disable the default driver in the BIOS will it then see my wave driver - or is this a problem with XP or with particular mother boards or sound cards?

Thanks,
dave
__________________
Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2002, 07:13 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,792
Default Re: Protools LE for XP - Sound Card

In order for the Digi001 to be recognized in the Sounds and Audio Deivces Control Panel, you must install Wave Driver v5.3.1.

You should only proceed with the Wave Driver installation _after_ you have installed PT LE v5.3.1. You may download both the Wave Driver and step-by-step instructions (via the “PT LE 5.3.1 Addendum” Guide) at the following link:
http://www.digidesign.com/download/winup.html

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Internal Sound card for playback Protools 10 jwg1018 macOS 3 08-19-2013 05:17 AM
Protools 10 playback via 24io and/or internal sound card jwg1018 macOS 2 09-04-2012 08:54 AM
ProTools 8 LE with M-Powered Sound Card RuffinMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-24-2010 12:51 AM
Can ProTools M-powered use My EMU 1212M sound card mixmastaroberto Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-15-2005 01:14 PM
Can ProTools TDM exist with a sound card? dpdemo Pro Tools TDM Systems (Win) 8 12-18-2003 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com