Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-29-2002, 08:22 PM
LATablette LATablette is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Los Angeles
Posts: 35
Default Help!! trying to setup PT 5.3.1

ok, I downloaded the upgrade of 5.3.1 to my windows xp pc. when I try to open the file that was downloaded, I get a message saying the file cannot be opened without knowing what program created the file. The file has a .cfm extention but I don't know what that means. I can't see a .exe file. any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP DartagnanSosa87 MIDI 3 01-28-2013 12:02 PM
I/0 setup weirdness, sessions overwrite my setup digidesigner Pro Tools TDM Systems (Win) 0 10-20-2011 11:40 AM
PT 9 setup problem..Where are the MIDI IN options in setup menu?? Blickerding Windows 0 04-06-2011 02:44 PM
"Edit MIDI Setup" Setup Menu Item is Missing! altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-08-2004 12:24 PM
OMS Setup: Interface Req'd? Setup referrences? eltornado 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-19-2000 04:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com