Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2008, 07:22 PM
NannerPuddin' NannerPuddin' is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Irvine, CA, USA
Posts: 278
Default Help with reinstall OSX an d 6.1

Hello all,

I have not posted in quite a while due to a move a couple of years ago and the studio has been in storage since then. I am just now pulling it out, and the old G4 b it the dust. I got another one (G4 867) on ebay, and am trying to get everything up and running. The problem is that I cannot seem to get the old boot disk to work in te new computer. I installed OS 10.2 on the new machine since the HD was wiped, and went to install PTLE 6.1, which was the latest that I had updated since I got my 001. I cannot find my authorization code to get it all rolling again. Does anybody have any suggestions? I have always done everything above the board, and I paid for this when it was new, so I just hope to be able to use it again. I am in a bit of a bind, as I understand the new software will not work with the 001, so I can't simply buy the newest upgrade.

I am desperate, and any help you all might have would be greatly appreciated.

Thanks in advance,

NP
Reply With Quote
  #2  
Old 01-01-2008, 08:16 PM
NannerPuddin' NannerPuddin' is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Irvine, CA, USA
Posts: 278
Default Re: Help with reinstall OSX an d 6.1

After extensive search, I found it.
Thans,

NP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT Reinstall Help adam79 macOS 4 03-25-2013 11:18 PM
Reinstall PT 10? cj4ebay macOS 1 12-24-2012 04:37 AM
Help! To Reinstall or Not??? imdade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-06-2012 11:41 PM
Do i have to reinstall everything ? bonzerboy Pro Tools 10 15 10-21-2011 11:24 PM
Reinstall PT Marwann 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-12-2010 10:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com