Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-03-2019, 10:12 PM
tlinget tlinget is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Los Ang'les
Posts: 11
Default ProTools is working on my PC Not

I can't manage to get the 2019 Pro Tools working on my PC. It takes forever to startup then nothing happens.
Decent i5-7400 3Ghz 32Gb RAM 64 bit Win 10 Home.
Tried the optimization for Windows shown on the Avid Docs.
Advice to get this working greatly appreciated.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working from Protools 8 to protools 9 and back! Problems! richeymcc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-08-2012 04:58 AM
ProTools 9 & UAD working together Tregtntent Windows 12 05-04-2011 12:01 PM
ProTools isn't working! Rowyn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-28-2010 10:59 AM
Protools 8 working on XP 64 rpaillot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-01-2009 04:02 PM
Just got Protools LE working and need help simplyjonny 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-30-2008 01:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com