Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2010, 07:10 PM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Question Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

I've just received my mbox+Pro tools LE 8 and trying to install the software on a Windows XP sp2 with no luck! the following error takes place 1/4 way thru the installation...

Feature: Documentation
Component: Documentation - LE Hardware
File: H:\protoo-6\data2.cab
Error: Data error (cyclic redudancy check)

Is there a fix on this or what am I supposed to do? I plan to call support tomorow but i dont understand what could be causing this, the cd is brand new.. my optical drive recogizes any cd i've tried except proo tools.

PS to the staff: That support page there on digi very confusing... it's faster for me to call then try to find the contact form on the support page :)
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2010, 07:14 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,902
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

There have been DVDs from AVID that have been less than forgiving on some readers. Try copying the DVD to a hard drive and installing from there.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.6 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2010, 08:52 PM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

Hello,

I tried that and i got an error trying to move data2.cab than the transfer stops...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2010, 11:52 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,608
Post Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

We couldn't find registration under the email address in your DUC profile.

You can find our contact info at:
www.digidesign.com/contact > click Technical Support
www.avid.com > click Support then Digidesign (you can also start a Case in our Support Center on this page)
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 02-02-2010, 06:10 AM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Exclamation Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
We couldn't find registration under the email address in your DUC profile.

You can find our contact info at:
www.digidesign.com/contact > click Technical Support
www.avid.com > click Support then Digidesign (you can also start a Case in our Support Center on this page)

Hello, i've purchased my mbox+protools from MusiciansFriend.Com. ProTools wasn't purchased from the digi website. But i still get some support no?

The reason why you can't find my registration e-mail it's because i registered under another e-mail address because i never got my registration confirmation e-mail on my comcast.net e-mail. So i used my gmail account and i got it there i dont what's up with that.

Thank You for your help
Reply With Quote
  #6  
Old 02-02-2010, 06:17 AM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

Hello,

I'm wondering where the digi design officies are, because i just called support and they said "We're currently closed - Our Office Ours are Monday Thru Thursday 8:00am-5:00pm" i'm not sure if there is a time difference, i am in the east coast.

But i will try calling later again...


Time Now: 9:15am
Reply With Quote
  #7  
Old 02-02-2010, 06:24 AM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

I'm asumin you guys are located in California, so i will try back around 11 :)
Reply With Quote
  #8  
Old 02-02-2010, 12:09 PM
ARProductions ARProductions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation SOLVED]

Okay,

After being on hold for 2 and a half hours on the digidesign support line the guy just sent me an e-mail with a link where i downloaded the new version of protools and the installation was a charm.

Thank You
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2010, 05:27 AM
TeeBlack TeeBlack is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: NY
Posts: 16
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

Quote:
Originally Posted by ARProductions View Post
I've just received my mbox+Pro tools LE 8 and trying to install the software on a Windows XP sp2 with no luck! the following error takes place 1/4 way thru the installation...

Feature: Documentation
Component: Documentation - LE Hardware
File: H:\protoo-6\data2.cab
Error: Data error (cyclic redudancy check)

Is there a fix on this or what am I supposed to do? I plan to call support tomorow but i dont understand what could be causing this, the cd is brand new.. my optical drive recogizes any cd i've tried except proo tools.

PS to the staff: That support page there on digi very confusing... it's faster for me to call then try to find the contact form on the support page :)

i just bought pro tools 8 m-powered and having the same problem! i get the transfer error like above and now the cd wont even install at all.
Reply With Quote
  #10  
Old 03-03-2010, 12:29 PM
TeeBlack TeeBlack is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: NY
Posts: 16
Default Re: Please Help!! [ProTools 8 LE Installation Error]

finally got it to work and everything is up and running.
__________________
Toshiba Satellite Laptop
1.8ghz Pentium Dual Core
Vista Home Premium 32bit SP2
M-Audio Transit
Pro Tools 8 M-Powered
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT installation error**HELP PLEASE** Almanist Eleven Rack 2 05-28-2011 11:13 AM
error message during installation error 2147213312 pianovasano Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-31-2010 07:52 AM
Installation error, HELP! That_Lassy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-19-2010 10:56 AM
installation error when installs protools Le 8.0 shiriu75 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-27-2010 11:02 PM
Protools 7 installation 'error' brunothemad Pro Tools M-Powered (Mac) 0 11-28-2006 01:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com