Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #12  
Old 10-10-2015, 02:51 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,493
Default Re: Ilok 2 blue light flash of death

Quote:
Originally Posted by BrianJArmstrong View Post
I have to ask... is putting it in the freezer a known fix for certain iLok issues, or is that just something you do with all your electronics when they're on the fritz?
Hi,

Or just some freezer spray. its used all the time in electronics where there is a thermal fault. only a temp fix though!!


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blue Cat's PatchWork Updated to v1.62, with brand new Light Blue UI Theme bluecataudio AAX Plug-ins 5 01-10-2015 01:41 AM
Tap Tempo Light dont flash anymore Davoetta VENUE Live Sound Systems 12 11-13-2014 04:31 AM
New iLok flashing blue light teknisk.tvf@hil.no Pro Tools 9 0 08-03-2011 04:57 AM
blue screen flash and reboot after installation Rudy Michael 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-24-2005 09:19 AM
SSD..updated firmware, now light just flash, doesn't work!! HELP!! maxtraxstu Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 01-18-2000 04:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com