Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2014, 10:38 AM
Keslin Keslin is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Guildford, UK
Posts: 3
Default Playhead issues

Hello everybody,
I'm in a middle of a drum comping session, while suddenly, when I want to move to a different location on the grid, pro tools just plays it from the beginning of the session, and not from the location I clicked on.
Any ideas how to fix it?
Many thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2014, 11:10 AM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Playhead issues

do you have "Link Timeline and Edit Selection" turned off?
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2014, 11:16 AM
Keslin Keslin is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Guildford, UK
Posts: 3
Default Re: Playhead issues

I tried both with it on and off
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2014, 12:07 PM
Keslin Keslin is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Guildford, UK
Posts: 3
Default Re: Playhead issues

Ok fins the solution , it's "dynamic transport" in the options menu
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playhead misaligned? Recengnr24 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 11-04-2013 03:14 PM
Playhead sticks esessions Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-24-2011 02:31 PM
Playhead Problem?????? kofio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-05-2009 08:07 PM
v6.9 Playhead Issue Ephekt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-06-2007 01:02 PM
The Playhead Cliffy_Boy Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-13-2005 09:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com