Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-06-2018, 03:50 PM
Balanced Jack Balanced Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 57
Default Power Supply for a Control 24?

Anyone know where I can buy a new power supply for a Control 24?? Iím in Dublin, Ireland. Thanks! S


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 08-07-2018, 04:10 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,397
Default Re: Power Supply for a Control 24?

Quote:
Originally Posted by Balanced Jack View Post
Anyone know where I can buy a new power supply for a Control 24?? Iím in Dublin, Ireland. Thanks! S


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hi,


Sorry can't answer your question exactly. but what is wrong with your power supply as ive had 3-4 fixed over the years and its never been more than a few components needed replacing at a cost of about £80-100.


Any good electronics repair centre should be able to do a component check and replace, especially one's the focus on musical instrument and studio equipment repairs




Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering E-Mixing & Mastering facility
www.ukmastering.com


PT10.3.7 Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 Harpertown 8-core UAD-2 Quad / SSL Duende Native. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, Solid State Logic VHD, Anthony De Mario ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-07-2018, 04:22 AM
Balanced Jack Balanced Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 57
Default Re: Power Supply for a Control 24?

Thanks Chris.

Iíve been offered two Control 24ís both without a power supply... canít find a power supply online. Any ideas?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2018, 06:12 AM
Balanced Jack Balanced Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 57
Default Re: Power Supply for a Control 24?

Can anyone chime in on where Control 24 power supplies might be available?
Thanks

Quote:
Originally Posted by Balanced Jack View Post
Thanks Chris.

Iíve been offered two Control 24ís both without a power supply... canít find a power supply online. Any ideas?


Sent from my iPhone using Tapatalk





Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 08-13-2018, 11:27 AM
Balanced Jack Balanced Jack is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 57
Default Re: Power Supply for a Control 24?

I found a supplier in LA, US selling them for $350 (+ shipping and customs).
http://advancedmusical.com/

Does anyone know of a supplier in Europe?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Control 24 Power Supply Jonothon77 ICON & C|24 0 09-19-2014 03:02 PM
Power Supply Info for Control 24? danielleoh ICON & C|24 0 07-21-2013 08:33 AM
Control 24 Power Supply Self Repair jschival67 ICON & C|24 8 07-30-2012 02:08 PM
Control 24 with no power supply - to fix or not to fix the blast ICON & C|24 1 12-24-2011 03:54 PM
Control 24 (dreaded power supply) Greene ICON & C|24 3 01-09-2003 05:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com