Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-30-2018, 01:07 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,656
Default Re: Problem with my MC Pro

Quote:
Originally Posted by filip_a View Post
How can I fix this problem? I tried to uninstall the software and re-install but get the same error. Also, I cannot delete the files in the installation folder, it says they are corrrupted.
Sounds like the Hard Drive is bad.....if you replace you can use an SSD..its faster and quieter
Reply With Quote
  #12  
Old 09-04-2018, 07:21 AM
filip_a filip_a is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Sweden
Posts: 92
Default Re: Problem with my MC Pro

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Sounds like the Hard Drive is bad.....if you replace you can use an SSD..its faster and quieter

OK, I will probably then replace to SSD. But where to get hold of the Windows XP embedded version?? Does anyone have any ideas how to install fresh windows onto the new drive?
Reply With Quote
  #13  
Old 09-04-2018, 08:53 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,656
Default Re: Problem with my MC Pro

http://avid.force.com/pkb/articles/e...-MC-and-MC-Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Pro Tools 9 and Profire 2626. Anybody have a solution to this problem? Priz Pro Tools Software (Win) 1 09-25-2011 01:51 PM
ELS Vocoder plugin problem and fresh Windows 7 install problem Thorpey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-09-2011 06:03 AM
Need opinions: Do I have Core card problem or computer problem? johnnyv Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-11-2010 07:36 PM
Repeatable problem MP 7.4 upgraded to 8, ProFire 2626 problem tylerparkinson Pro Tools M-Powered (Mac) 0 08-21-2009 03:20 PM
Audio Regions Display Problem & Grabber Problem markus44uk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-25-2002 05:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com