Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-26-2013, 01:56 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,791
Default Re: Autotune fix soon ?

Quote:
Originally Posted by Gems Records View Post
was hoping 11.1 would fix autotune
no such luck

antares needs to stop dragging their feet
tried waves tune
bought it!!
I am using Revoice Pro for my tuning. This Autotune issue is a bit ridiculous at this point!
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
  #12  
Old 02-08-2014, 08:35 AM
Gems Records Gems Records is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Britannia Beach bc canada
Posts: 80
Default Re: Autotune fix soon ?

bump this is fn silly
__________________
Intel i7 930 2.8ghz, dual 500gig raid 0, 1 tb audio drive, ati radeon 5560, M-Audio Projectmix io, Motu 896 HD through adat
Reply With Quote
  #13  
Old 02-08-2014, 03:29 PM
DAWgEAR's Avatar
DAWgEAR DAWgEAR is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: California, USA
Posts: 334
Default Re: Autotune fix soon ?

This has gone on so long that "Soon?" in the thread title should be changed to "Ever?".
__________________
Pro Tools HD Native 2020.3 | HD Omni | iMac Pro: 10-Core 3.0 GHZ - 64 GB - 2 TB - Vega 56 | Sonnet Echo Express SE II for PT HD Native PCIe and UAD 2 Quad PCIe card | Pro Tools Dock
Reply With Quote
  #14  
Old 02-08-2014, 03:33 PM
DHL DHL is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Canada
Posts: 149
Default Re: Autotune fix soon ?

Quote:
Originally Posted by DAWgEAR View Post
This has gone on so long that "Soon?" in the thread title should be changed to "Ever?".


+1
__________________
Daniel

Asus P6X58D-E, Intel i7 930, 12 Gb Corsair XMS3 DDR3
2 WD Black Cavier 640 Gb SATA 3Gb/s 32MB Cache
Windows 10 Pro
Reply With Quote
  #15  
Old 02-09-2014, 12:56 AM
Niilo Nuori's Avatar
Niilo Nuori Niilo Nuori is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Redwood City, CA
Posts: 124
Default Re: Autotune fix soon ?

Quote:
Originally Posted by DAWgEAR View Post
This has gone on so long that "Soon?" in the thread title should be changed to "Ever?".
+1
__________________
__________________________________________________ _______________________________________
Intel i7-2600K @ 3.40GHz + GigaByte Z68X-UD3H-B3 + Noctua NH U12P SE2 + 16GB + EVGA GTX 950 SC+
Windows 10 Professional x64 + 2 x Monitors + RME 800
StudioOne + Cubase for unlimited power, usability and features (+ Pro Tools for simpler old stuff)
Reply With Quote
  #16  
Old 02-09-2014, 05:07 AM
Seafoam_Green's Avatar
Seafoam_Green Seafoam_Green is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bali - Indonesia
Posts: 793
Default Re: Autotune fix soon ?

I just bought Melodyne out of frustration ...

(Antares Mic Mod EFX AAX in windows has issues also - Mics wont load and some knobs greyed out )
Reply With Quote
  #17  
Old 02-09-2014, 06:17 AM
Gems Records Gems Records is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Britannia Beach bc canada
Posts: 80
Default Re: Autotune fix soon ?

bought wavestune months ago
works flawlessly
about to demand a refund from antares
__________________
Intel i7 930 2.8ghz, dual 500gig raid 0, 1 tb audio drive, ati radeon 5560, M-Audio Projectmix io, Motu 896 HD through adat
Reply With Quote
  #18  
Old 02-09-2014, 09:08 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,137
Default Re: Autotune fix soon ?

In Windows 8.1 PT11.1.2, Mic mod is no longer working here. Same issue as in original post.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autotune 4 Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 12-26-2006 07:58 PM
AutoTune 5 Cavet Your Eruptor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-15-2006 03:53 AM
Autotune 5 is out for PC mlickiss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-30-2006 07:34 AM
Autotune CRM-114 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 05-02-2004 07:06 PM
new to autotune...Help dheding 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 05-16-2003 11:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com